שלום לכולם,

בשנה האחרונה אנו נמצאים בעיצומה של מהפיכה במתנ"ס, שני התחומים העיקריים שהצבנו לנגד עיננו הם - תחומי פעילות הפנאי והעשרה והחיבור לקהילה.

את ניצני השינוי ניתן היה לראות כבר בקיץ אשר במהלכו פרשנו מענים מגוונים בילאי 3-18, בתחומי המוזיקה, ספורט מדעים והעשרה לאורך כל הקיץ.

בימים אלו אנו ממשיכים בהרחבת השירותים - לצד מופעים של מיטבב האומנים אנו נחל בזמן הקרוב בהפעלת  ג'ימבורי נייד בין המושבים, נרחיב את הפעילות בתחומי הזהות היהודית ותנועות הנוער ונשלים את הקמתי של מרכז הצעירים אשר ימסד את המענה לצעירי המועצה ומשפחותיהם. בנוסף, אנו משלימים את הקמתי של אתר האינטרנט החדש של המתנ"ס אשר לצד הנגשת המידע והעדכונים לגבי פעילות המתנ"ס יאפשר לראשונה להירשם לחוגים והפעילויות במתנ"ס ולרכוש כרטיסים למופעים בצורה מקוונת.

מערך החוגים השנה נבנה בתיאום פנימי של כלל הגורמים המועצתיים ותוך שימת דגש מיוחד על פיתוח חוגים מקצועיים מגוונים וארוכי טווח. השנה אנו מחברים את מערך החוגים למערכת השעות הבית ספרית, מאריכים את יום הלימודים ובסיומו נסיע את ילדיי החוגים ליישובים. שמנו דגש מיוחד על הארכת יום הלימודים הקצר ואנו מציעים בהם מגוון חוגים בדגש על הגילאים הצעירים.

לראשונה, אנו מציעים מגוון חוגים כבר בגילאי הגן אשר יפרשו ביישובים ויעניקו חוויה והתנסות כבר בגילאים הצעירים. לבני הנוער אנו מציעים מגוון רחב של חוגי ספורט והעשרה. למבוגרים אנו קוראים להצטרף וליהנות ממגוון הפעילויות שאנו מציעים במגוון התחומים והחוגים.

ברצוני להודות לראש המועצה שי חג'ג', לסגנו ארמי פרג' ולמנהלת מחלקת החינוך דליה יוסף על התמיכה והעזרה, לשותפים אבי כליף אדית אבן אריה וריטה מאירוביץ ולאחל הצלחה רבה לרכזת הפנאי והקהילה נעמי שמואלוף אשר מובילה את מערך החוגים ומפתחת את תחומי הקהילה השונים במתנ"ס. לכם תושבים יקרים, אני קורא להצטרף אלינו וליהנות ממגוון החוגים והפעילויות במתנ"ס.

בברכת שנה טובה, מוצלחת ובטוחה -

אדם עזרן

img