תושבים יקרים,
לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ו ולאחר התגייסות כלל הצוותים - שיפרנו באופן משמעותי את מערכת החוגים. החל מהשנה, יתקיימו חוגים מגילאי גן ועד גיל הזהב וכן, התאמנו את המערכת למבנה הגיאוגרפי של יישובי המועצה, למערכת הלימודים ולצורכי הקהילה.
הרחבת מערכת החוגים נעשית בהמשך ישיר להרחבת פעילויות הקיץ - הן במגוון נושאי הקייטנות והן בהארכת הקייטנות עד למאצע אוגוסט.
בזכות עבודת צוות משותפת, החוגים מותאים למערכת השעות של תלמידי בתי- הספר ויהיו המשך ליום הלימודים. בסיום החוגים יהיו הסעות מאורגנות ליישובים.
בימי הלימודים הקצרים בבתי-הספר נציע מענה לכיתות א-ב, שיאפשר להורים להאריך את יום הלימודים עד לשעה 14:00.
אנו שמים דגש על הפן המקצועי, מייצרים חיבורים עם מרכזים מקצועיים, מתוך רצון להעניק מסגרות חוגים מקצועיות שיאפשרו לכל ילד להתפתח ולהשאר במסגרת ההעשרה גם בגילאים בוגרים (חט"ב ותיכון).
אני מבקש להודות למנהל המתנ"ס אדם עזרן, שמוביל את השינויים יחד עם הצוות הנהדר. יישר כוח!
לכם, נשאר רק להינות, שנה טובה ומוצלחת -
שי חג'ג'
ראש המועצה